web 2.0

سازمان کِی‌جی‌بی چیست ؟


کا گ ‌ب

کا گ ‌ب (فارسی:کِی‌جی‌بی ، روسی КГБ و انگلیسی: KGB) مخفف نام اداره اطلاعات و امنیت اتحاد جماهیر شوروی سابق است.

نام کامل کا گ ب، به زبان روسی Комите́т Госуда́рственной Безопа́сности به معنای کمیته امنیت دولتی است.

کا گ ب در سال 1953 از ادغام وزارت امنیت دولتی و وزارت امور داخلی پس از مرگ ژوزف استالین رهبر وقت شوروی تشکیل شد.

کا گ ب یک نام کلی برای فعالیتهای سرویس اطلاعات شوروی سابق، پلیس مخفی آن کشور و آژانس اطلاعاتی (جاسوسی) شوروی بود که با پیوستن "م ک و د" سازمان اطلااعات داخلی شوروی به "م و د" سازمان اطلاعات وزارت کشور شوروی به سال ۱۹۵۴ تاسیس شد در فاصله سال‌های ۱۹۵۴ تا ۱۹۹۱ (زمان سقوط شوروی) فعالیت داشت.

بدنبال فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ کا گ ب جای خود را به اف اس بی (سرویس ضدجاسوسی روسیه) داد، منتقدان عقیده دارند که این تغییر تنها در نام این سرویس است و کا گ ب همچنان به فعالیتهای پشت پرده خود ادامه میدهد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور سابق و نخست وزیر فعلی روسیه از اعضای پیشین کا گ ب بوده‌است .


آخوند حکومتی: ما فقط گاز اشک آوریم و مردم را گریه می اندازیم !




وظایف یگان ویژه پاسدارن ناجا چیست ؟


یگان‌های ویژه پاسداران نیروی انتظامی (یگوپ ناجا)، مهمترین و بزرگترین یگان عملیاتی نیروی انتظامی میباشد که وظیفه کنترل اجتماعات، مبارزه و برخورد با اغتشاشات و تجمعات غیر قانونی، مشارکت در عملیات‌های ویژه (گروگانگیری، بمب گذاری، طرح‌های پاکسازی و...)، و اعزام نیرو و امداد رسانی به دیگر واحدهای پلیس کشور را بر عمده دارد . ستاد فرماندهی یگان‌های ویژه پاسداران ناجا در خیابان پیروزی (میدان شهدا) تهران واقع شده‌است و فرماندهی آن بر عهدهٔ سردار سرتیپ پاسدار سیدمجتبی عبداللهی (معروف به سیدمجتبی) می‌باشد. یگان ویژه (یگوپ ناجا) از سه تیپ عملیاتی تشکیل شده‌است:

۱- تیپ یکم (یگان اول) - تیپ امیرالمومنین : مستحکم‌ترین تیپ عملیاتی نیروی انتظامی است که به نوعی یگان عملیاتی سراسر کشور محسوب شده و مقر مرکزی آن در سه راه تختی (افسریه) تهران است. کلیه گشت‌های ویژه (مرسدس بنزهای E-280 مشکی رنگ)، واحدهای عملیاتی نوپو (نیروی ویژه پاد وحشت) از زیر مجموعه‌های تیپ امیرالمومنین یگان ویژه نیروی انتظامی می‌باشند.

۲- تیپ دوم (یگان دوم) - تیپ موسی بن جعفر : دومین تیپ عملیاتی سراسر کشور یگان ویژه ناجا بوده و مقر ستاد آن در جاده خاوران تهران می‌باشد.

۳- تیپ سوم (یگان سوم) - تیپ امام خمینی : این تیپ، تیپ عملیاتی و احتیاط پایتخت (تهران بزرگ) محسوب می‌شود و مقر اصلی ستاد آن در بلوار شرقی استادیوم آزادی تهران قرار دارد. فرماندهی تیپ امام خمینی یگان ویژه ناجا تا چندی پیش (آذرماه ۱۳۸۸) برعهدهٔ سردار علی بابایی بود که ایشان به یگان دوم منتقل شده و سرهنگ پاسدار طواف جایگزین وی شد.

یگان ویژه تهران بزرگ : این یگان به طور کامل تمامی خودروهای گشت و موتور سوارهای این نیرو را که نام یگان امداد را دارند پوشش میدهند و همچنین این یگان نیروهای خود را از یگان اول و سوم جذب می‌کند و مانند بخش‌های قبل دارای نیروهای نوپو و ضد اغتشاش می باشد. فرماندهی این یگان بر عهدهٔ سرهنگ حسن عرب سرخی می‌باشد و جانشینی آن که در نبود فرماندهی مسئولیت تمامی عملیات‌ها را بر عهده دارد بر عهدهٔ سرهنگ محسن حمزه لویی که ریاست بخش مالی یگان ویژه را نیز بر عهده دارد می باشد.



کاریکاتور - وزارت کیهان و ارشاد !




کاری از نیک آهنگ کوثر


کاریکاتور - اصلاح طلبان به قدرت بازمی گردند !




ماموریت های قرارگاه ثارالله چیست ؟


قرارگاه ثارالله یکی از قرارگاه‌های عملیاتی سپاه پاسداران است که وظیفه آن، مدیریت امنیت پایتخت و دیگر شهرهای استان تهران میباشد. در حقیقت فرمانده این قرارگاه، فرماندار نظامی تهران است . این قرارگاه مهمترین واحد امنیتی درون سپاه میباشد و معمولا فرمانده آن یکی از سه مقام ارشد سپاه پاسداران است ولی مسوولیت اصلی قرارگاه برعهده خود فرمانده کل سپاه میباشد. قرارگاه ثارالله در صورت بروز بحران به تشخیص شورای عالی امنیت ملی و تصویب مقام رهبری، مسئولیت برقراری امنیت شهر تهران را برعهده‌دار دارد ، ولی در شرایط عادی این مسئولیت برعهده نیروی انتظامی است. مرکز قرارگاه ثارالله در خیابان سئول تهران میباشد .

تاریخچه
از سال ۱۳۷۴ سپاه پاسداران و مشخصاً قرارگاه ثارالله ماموریت یافتند در صورت بروز بحران ، مسئولیت امنیت پایتخت را برعهده گیرند. از ابتدای تشکیل این قرارگاه در سال ۱۳۷۴ تا پیش از حوادث انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ تعیین شرایط ویژه و سپردن مسئولیت امنیت پایتخت به این قرارگاه سه بار اتفاق افتاد؛ در جریان اعتراض های خیابانی اسلامشهر در سال ۷۴، ۱۸ تیر ۷۸ و اعتراضات خیابانی ۱۸ تیرماه ۱۳۸۲.

در دو دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی، عزیز جعفری که در آن ‏زمان فرمانده نیروی زمینی سپاه بود، فرماندهی این قرارگاه را هم برعهده داشت. در زمان تحصن نمایندگان مجلس ششم، او در نامه‌ای به رهبری و روسای سه قوه، تحصن را مقدمه کودتا خوانده ‏و خواهان مجوز برخورد رسمی قرارگاه با نمایندگان شده بود.

در سال ۸۴ پس از انتصاب سردار جعفری به فرماندهی کل سپاه پاسداران ، سردار زاهدی که جایگزین او در ‏فرماندهی نیروی زمینی شده بود، همزمان فرماندهی قرارگاه ثارالله را نیز برعهده گرفت و بدین ترتیب در تیر ۱۳۸۷ سردار حجازی قائم‌مقام فرمانده سپاه، باز هم با حفظ سمت به عنوان فرمانده قرارگاه ثارالله منصوب ‏شد.

انتخابات ۱۳۸۸
پس از انتخابات ریاست جمهوری در ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، به دستور شورای عالی امنیت ملی وظیفه کنترل پایتخت تا دو ماه (از ۲۵ خرداد تا ۲۵ مرداد ۱۳۸۸) بر عهده قرارگاه ثارالله و زیرمجموعه‌اش سپاه محمد رسول‌الله در تعامل با نیروی مقاومت بسیج گذاشته شد. در جریان اعتراض‌ها، شبه‌نظامیان بسیجی که در کنار ماموران نیروی انتظامی در مقابله با معترضان در تظاهرات تهران حضور داشتند، تحت فرماندهی سپاه محمد رسول الله بودند. برخی دیگر از منابع حمله به ستادهای موسوی در شب انتخابات و دستگیری اصلاح‌طلبان را به نیروهای لبنانی سپاه قدس با فرماندهی قرارگاه ثارالله نسبت می‌دهند.

زیرمجموعه‌ها
زیرمجموعه‌های این قرارگاه شامل سپاه محمد رسول‌الله متشکل از نیروهای کادر و وظیفه سپاه و گردان‌های عاشورا و ‏الزهرا شامل نیروهای داوطب مرد و زنی که در قالب بسیج مساجد، ادارات، دانشگاه‌ها، مدارس ‏و ... سازماندهی شده‌اند، می‌باشد.

وظایف
قرارگاه ثارالله در صورت بروز بحران و شرایط ویژه که تشخیص آن با شورای عالی امنیت ملی و تصویب مقام رهبری است، مسئولیت برقراری امنیت شهر تهران را عهده‌دار می‌شود ولی در شرایط عادی این مسئولیت برعهده نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات است.


نیکی کریمی هم کشف حجاب کرد

درود بر همه شیر زنان ایرانی



عکسی از اجرای حکم شلاق پیمان عارف


سمیرا جمشیدی، همسر پیمان عارف درگفت‌وگو با وب‌سایت «خانه حقوق بشر ایران» با تایید این خبر گفت که این حکم هم‌زمان با پایان دوره‌ محکومیت وی و قبل از آزادی او اجرا شده است.

دادگاه انقلاب تهران این فعال سیاسی را به اتهام توهین به ریاست جمهوری به ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرده بود. وی همچنین به «یک سال حبس تعزیری و محرومیت مادام‌العمر از حرفه روزنامه‌نگاری و عضویت و فعالیت در احزاب سیاسی» محکوم شده بود.

در حالی که سمیرا جمشیدی، می‌گوید که وضعیت روحی همسرش «خوب» است، گزارش‌های رسیده حاکی از این است که وضعیت جسمی وی خوب نیست و کمرش به دلیل ضربات وارده شلاق «به شدت» آسیب دیده است.

پیمان عارف، روزنامه‎نگار، از فعالان سابق دانشجویی و عضو سازمان دانش آموختگان جبهه ملی ایران است.

وی که در روزهای نخست پس از دهمین انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ماه سال ۱۳۸۸ بازداشت شده بود، ۱اردیبهشت ۱۳۸۹ به صورت مشروط تا زمان قطعی شدن رأی حبس تعزیری از زندان اوین آزاد شد. وی ۲۱ بهمن ماه سال ۱۳۸۹ جهت تحمل حکم حبس تعزیری بازداشت و به بند ۳۵۰ زندان اوین منتقل شده بود.

 شلاق ، پیمان عارف ، شکنجه ، اسلام ، خامنه ای ، احمدی نژاد ، جمهوری اسلامی ،


کارتون - بشار اسد نوکر با وفای جمهوری اسلامی !




با 3000 میلیارد تومان چندتا بازداشتگاه کهریزک میشد ساخت ؟

یکی از اشکالات اساسی ما مردم اینه که همه چیز رو از دیدگاه خودمون میسنجیم و کاری به این نداریم که طرف مقابلمون در مورد اون موضوع مشخص چی فکر میکنه. مثلا در مورد همین اختلاس 3000 میلیارد تومانی، اکثر ملت وقتی در مورد اون با هم صحبت میکنن دائما میگن با این پول میشد مثلا فلان قدر شغل ایجاد کرد یا فلان تعداد جهیزیه برای دخترای فقیر خرید یا اینقدر زندانی مالی رو آزاد کرد و یا فلان تعداد آپارتمان ارزان قیمت تولید کرد و ... ولی هیچ کس خودشو جای حکومت نمیگذاره و از خودش نمیپرسه که با این 3000 میلیارد تومان مثلا چندتا بازداشتگاه کهریزک میشد ساخت و یا چندتا باطوم برای بسیجی ها میشد خرید تا مجبور نباشن با پایه صندلی و شیلنگ و سیم بوکسل ملتو کتک بزنن و یا چندتا لندکروز نیروی انتظامی میشد باهاش خرید تا از روی مردم رد بشن و ملتو له کنن و یا چند چماقدار اجاره ای میشد باهاش اجیر کرد یا میشد چندتا اسلحه کمری غیر سازمانی ماکاروف و وزو باهاش خرید و در اختیار لباس شخصیها گذاشت تا مردمو بکشن و بعد بگن کشته شده ها خودشون همدیگر رو کشتن چون گلوله استفاده شده مربوط به اسلحه سازمانی اونها نبوده ! و خلاصه کلی وسایل و ابزار سرکوب دیگه که با این 3000 میلیارد تومان میشد خرید.

پس ای دوستان و ای هموطنان عزیز بیاییم به مسائل تک بعدی نگاه نکنیم و همیشه سعی کنیم تمامی ابعاد یک ماجرا و قضیه رو بررسی کنیم تا در تصمیم گیریها دچار اشتباه نشویم و اگر به نتیجه دلخواه نرسیدیم کاسه چه کنم چه کنم بدست نگیریم و مایوس نشویم . مخلص کلام اینکه بیاییم همیشه واقع گرا باشیم.


به خلافت رسیدن مجتبی خامنه ای و محاکمه سران فتنه !




شغل اپوزیسیونی چیست ؟


اپوزیسیون از نظر معنای لغوی یعنی افراد ، احزاب و تشکلهایی که مخالف وضع موجود هستند و تلاش میکنند تا وضعیت حال را بسمت ایده آلهای خودشان تغییر بدهند ، البته این تعریف در مورد ایران صدق نمیکند چرا که در ایران اپوزیسیون به کسانی گفته میشود که در ظاهر خواستار تغییر رژیم هستند و بخاطر همین هم از مردم و سازمانهای عام المنفعه و یا دولتهای خارجی حقوق میگیرند ولی در باطن خواستار براندازی نظام نیستند چرا که اگر جمهوری اسلامی سرنگون شود ، حقوق و مزایای آنها هم قطع خواهد شد چون مردم و دولت های خارجی به اهدافشان رسیده اند و دیگر حاضر نیستند به اینگونه از افراد که بجز حرف زدن های خاله زنکی کار دیگری بلد نیستند پول بدهند . این افراد هم چون میداند سواد و تجربه درست و حسابی ندارند که در حکومت آینده به آنها پست و مقامی داده شود و نیز میداند که با سرنگونی جمهوری اسلامی حقوق و مزایای آنها هم قطع خواهد شد پس نظرا و عملا مخالف براندازی هستند ولی در ظاهر صحبت از تغییر نظام میکنند . اینها همان کسانی اند که به شغل پر درآمد اپوزیسیونی مشغول هستند و هر زمان که رژیم در اقتدار باشد اینها با بلبل زبانی خواستار تغییر نظام میشوند ولی به محض اینکه جامعه به سمت تغییر رژیم گام برمیدارد اینان با انواع ترفندها سعی میکنند مسیر جامعه را منحرف کرده تا مبادا نظام به لبه پرتگاه نزدیک شود .

من نمیخواهم در اینجا مصداقی صحبت کنم که مثلا فلان فرد و فلان گروه شغلش اپوزیسیونی است بلکه معیار شناخت اپوزیسیون نماها را نشان دادم تا شما متوجه شوید چه کسانی براندازند و چه کسانی پس انداز ! اگر فقط در همین 2 سال گذشته یک نگاهی گذارا به اپوزیسیون داخل و خارج کشور کنید خواهید دید چه افراد و گروه هایی در لحظات حساس در کنار مردم بودند و از خواسته ملت که همانا سرنگونی رژیم است حمایت میکردند و چه کسانی در همان لحظات حساس سعی میکردند که فتیله اعتراضات را پائین بکشند و یا اهداف حرکت اعتراضی مردم را منحرف کنند .